Babagan awake dhewe

Instax kamera, Instax Film, Needlework, Aksesoris Phone - Goldennard

Guangzhou Goldennard Co., Ltd wis specialized ing PolaroidFujifilm kamera instax sade, selaras kamera lan 

pembangunan aksesoris kamera. Ing 10 taun, kita wis dadi perusahaan dagang profesional lan produk kita wis didol kanggo donya.

We sing specialized kanggo gawe marem requirement klien lan ngatur kamera

 sing cocog gambar lan kabutuhan perusahaan klien, kalebu packaging, kothak hadiah lan produk liyane.

Kita dadi Starbucks, Coca-Cola, Micheals. Lan kita selaras 

gambar sah ngandhut: Disney, Tsumtsum, Garfield, Maruko lan ing.

Kita bakal ketemu requirement klien karo layanan profesional, keaslian

wong lan roh layanan kabeh-babak.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita.



WhatsApp Online Chat !