Hotsale Grosir Fujifilm instax mini kamera cepet 70

Short Description:

Overview Quick Details Brand Name: Fujifilm Model Number: mini25 High Definition Support: Other Media Type: MiniDV Optical Zoom: < 10x Screen Size: 2″ – 3″ Place of Origin: Jiangsu, China (Mainland) Picture size: 62 x 46mm Shooting range: 0.5m Focusing range: Motor Driven 2-range switching Shutter speed:: 1/400-1/2sec Dimensions: 99.2*113.7*53.2mm (W x H x D) (not including protrusions) Weight: 281g (without battery, s...


  • Min.Order Quantity: 1 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Jeneng merek:
    Fujifilm
    Panggil Model:
    mini25
    High Definition Support:
    liyane
    Media Koleksi:
    MiniDV
    Optical Zoom:
    <10x
    Layar Ukuran:
    2 "- 3"
    Panggonan Asal:
    Jiangsu, China (Mainland)
    Ukuran Gambar:
    62 x 46mm
    njupuk sawetara:
    0.5m
    Ngarahke range:
    Motor Mimpin 2-macem ngoper
    kacepetan rana ::
    1 / 400-1 / 2 detik
    Ukuran:
    99.2 * 113.7 * 53.2mm (W x H x D) (ora kalebu nancep)
    bobot:
    281g (tanpa baterei, tali, lan Pack film)
    Kerlip wektu daya:
    0,2 kanggo 5 detik
    jeneng produk:
    Fujifilm Instax Mini70
    warna:
    Putih, Biru, Kuning
    Gaya:
    35mm kamera

    Packaging & Delivery

    Sade Unit:
    item Single
    Single ukuran paket: 
    13X8X14 cm
    Single bobot reged:
    0,55 kg
    Paket Koleksi:
    One Piece / packing *** We duwe warehouses kita ing LA, NY saka Amerika, shortening wektu kanggo pangiriman ***
    Lead Wektu :
    5
    Description Product

     

    Details cepet

    11
    22

     

     

     

               Grosir kamera Fujifilm instax mini 70 cepet Putih, Biru, Kuning

     

     

    TB1sYrwLXXXXXa4XVXXXXXXXXXX _ !! 0-item_pic.jpg_q30
    TB15pOWJVXXXXbWXpXXXDcs7FXX_012743
    TB15F51JVXXXXXZXpXXMDAt7FXX_012747
    TB1jf4SKVXXXXbQaXXXXXXXXXXX _ !! 0-item_pic

     

    Packaging & Shipping

     

    Details Packaging: paket karton kanggo Popular Fujifilm instax mini kamera 70 film
    Delivery Detail: Ing minggu

          

    Fujifilm Instax Mini 70 kamera Item Fitur: 

    - bobot entheng lan kompak, ing instax gayane Mini 70 dadi ngendi wae.

    - Operation gampang - mung mriksa Indikator cahya LED lan pencet rana, 

      ayu kredit card-ukuran foto werna cepet siap ing menit - cetha lan langit 

    1

     

     

     

    Informasi Company

         Bisnis utama Goldennard Co.Ltd kang wis Manufaktur lan sade aksesoris kamera.
    Base ing kamera polaroid iki misuwur ing 10 taun pungkasan, kita wis diprodhuksi sing akèh barang kanggo pindhah karo camera.Help pelanggan kita kanggo nambah bathi liyane babagan kamera iki.

         Wiwit 2008 kita Produsèn profesional saka kasus kamera / nyudo / album / Susu lensa / saringan lan on.And kita uga dadi agen saka Fujifilm Brand. Lan dilisensi kanggo gawé account tartamtu / desain kamera.

     

         Produk wis didol kanggo South Korea / Europ / Amerika Serikat / Indonesia / Canada.OEM kanggo account saka Instax / Checky / Fujifilm lan on.We duwe akeh pengalaman kanggo sumber listrik toko perusahaan / chain.

     

        Kita goal iku kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk saka pesawat kebak solutions.Win-menang karo pelanggan.

     

     

    1 (20)

     

     

     

     

     

     

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !