Fujifilm Instax Hello Kitty saharita kaméra

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • 1-9 Pieces: 86 USD
  • 10-99 Pieces: 84 USD
  • 100-999 Pieces: 83 USD
  • >=1000 Pieces: 82 USD
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    warna:
    Beureum / Xuping
    Ngaran brand:
    instax mini Hello Kitty
    Jumlah modél:
    mini 8
    tipe:
    padoman
    Optik ngadeukeutkeun:
    2x - 7x
    Feature husus:
    tanaga ahli
    gaya:
    35mm kaméra
    Tempat Asal:
    Cina (Daratan)
    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    100000 Piece / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    1 sapotong = 1 kotak
    10 lembar nu di 1 karton
    Diménsi: 55.5 * 51.4 * 16.5 cm
    Beurat: 10.9kg
    *** Urang gaduh gudang kami di LA, Ny of America, pondok waktos Anjeun pikeun pangiriman ***
    palabuhan
    Guangzhou
    Waktos prosés :
    5-7 poé

    Rincian gancang

    • Ngaran brand: Fujifilm
    • Jumlah modél: Mini Hello Kitty
    • tipe: padoman
    • Optik ngadeukeutkeun: 2x - 7x
    • gaya: 35mm kaméra
    • warna: Beureum / Xuping
    • Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)
    • Ukuran pilem:  54 x 86mm
    • Gambar Dupi:  46 x 62mm
    • Pilem Dahar Out:  otomatis
    • Flash:  Constant firing flash (adjustment lampu otomatis)
    • Jepret:  jepret Electronic 1/60-detik
    • Fokus:  0.6m - takterhingga
    • beurat: 395g (tanpa accu
    • Demension:  169 x 145 x 69mm
    • Konci: fujifilm instax mini Hello Kitty

     

     

     

     

     

     

    Panjelasan Produk

     

    QQ.png
    QQ.png
    QQ.png
    QQ.png

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !