Fujifilm Instax Mini hal mose 8 kaméra

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    OEM
    Jumlah modél:
    Fuji Instax Mini8 Kantong, Mini 8
    tipe:
    nu lain
    bahan:
    PU
    warna:
    Biru, Xuping, Rose
    Ngaran Produk:
    Mini 8 Case
    gaya:
    floral
    ukuran:
    14.5 * 13.5 * 7.5cm
    Materia:
    PU
    fungsi:
    épék pelindung
    Rincian bungkusan:
    karton
    Beurat ku bungkusan:
    0.17kg
    Bisi ukur:
    kaméra teu kaasup
    Kamampuhan suplai
    Suplai Kamampuhan:
    5000 karton / Cartons per Bulan
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Paking jéntré: 1 pc / kotak
    Box ukuranana: 14 * 14 * 8cm
    54 buleud / karton
    ukuranana karton: 53 * 49 * 46cm
    palabuhan
    Guangzhou
    Waktos prosés :
    15days
    Panjelasan Produk
    Produk patali
    FAQ

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !